Onze diensten

SPORTIEF


SPORTIEF MET KHVDZ

Bewegen is goed voor uw gezondheid. Bij het ouder worden of bij ziek zijn is het daarom extra belangrijk goed te blijven bewegen. Bewegen verhoogt de hartslag. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de hersenen en van de spieren. Ook is sporten goed voor de coördinatie. Hierdoor wordt de kans op vallen en letsel verkleind.

Doordat de hersenen worden gestimuleerd met sporten wordt de kans op dementie verkleind. Bovenal ontspant sporten ook nog eens!

Wij zijn op dit moment in gesprek met de Health me social fit club in Naaldwijk om tot een goede samenwerking te komen.

Wij hebben als doel om onze cliënten zonder kosten de juiste training te laten volgen om op deze manier de zelfredzaamheid te bevorderen.

Health me social fit club!

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Bij de Health me social fit club trainen we middels een Milon Cirkel. Dit is een cirkel wat een vast circuit vormt. Omdat het apparaat waarop u traint helemaal op u wordt ingesteld middels een computer traint u altijd op uw eigen niveau. Tevens is er altijd een personal trainer aanwezig die op uw houding let tijdens het sporten. Kortom, de perfecte omstandigheden om in te trainen

Tevens is het mogelijk om na de training nog een lekkere kop koffie met elkaar te drinken en gezellig met elkaar te kletsen.

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Snel, veilig en effectief
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • Slecht 2x per 10 dagen
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures

Kijk alvast op Healthme om verder te kijken wat de Health me social fit club is!

Bent u benieuwd en heeft u ook al zin om met ons te gaan sporten op uw eigen niveau?

U kunt zich nu alvast vrijblijvend inschrijven indien u al cliënt bent bij Kim’s hart voor de Zorg! Wij zullen u dan op onze wachtlijst zetten en zullen u constant op de hoogte houden van alle vorderingen die wij maken in dit proces.

Wij hopen uw inschrijving tegemoet te zien zodat we binnenkort samen met u, middels een gezellige vorm van sport, aan uw gezondheid mogen werken!


INSCHRIJVEN

Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!