Doelen kun je behalen

15 november 2021 0

We hebben onszelf natuurlijk een hoog doel gesteld. Namelijk, we willen de beste worden van het Westland. En als het even kan willen we de beste worden van Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat we dit doel kunnen behalen. Op dit moment scoren we op Zorgkaart Nederland een 9.3! Dat is de beste score in Naaldwijk op dit moment in de thuiszorg!

Dit is een resultaat waar we zeer trots op mogen zijn met het hele team. Dit is namelijk iets wat we gezamenlijk doen.

Veel nieuwe gezichten

We gaan de komende tijd veel nieuwe gezichten zien binnen dit mooie team. Deze nieuwe toppers komen allemaal in loondienst werken en het team op deze manier versterken:

  • Kim Romeijn: Verzorgende IG
  • Ellen de Rooij: Wijkverpleegkundige
  • Anja van der Meer: Verzorgende IG
  • Nathalie Velvis: Verzorgende IG
  • Simone van der Gaag: Verzorgende IG
  • Lesley van der Hoeven: Directielid

Binnenkort zal iedereen elkaar wel tegenkomen.

Nieuw uniform

Op dit moment zijn wij ons aan het voorbereiden op het nieuwe uniform van Kim’s hart voor de Zorg. De polo’s werken niet optimaal. We zullen daarom binnenkort overgaan op zustersjassen. We hebben in ieder geval als doel om uiterlijk per januari in het nieuwe uniform te werken. Mocht het eerder lukken dan is dat mooi meegenomen!

Nieuwe dienstvoertuigen!

We hebben er lang naartoe moeten werken met z’n allen. Maar het is nu echt zover. De dienstvoertuigen zijn onderweg! Het wagenpark zal voorlopig bestaan uit:

  • Peugeot 108
  • Smart forfour

Het derde voertuig, welke ook een Smart zal worden, zijn we nog naar op zoek. Deze verwachten we binnen korte tijd te kunnen vinden. De dienstvoertuigen zullen per 1 december worden ingezet. De voertuigen komen wel al eerder binnen. Echter, we moeten nog een paar praktische zaken regelen om de voertuigen daadwerkelijk in te kunnen zetten. Denk hierbij onder andere aan het laten stickeren van de Smart.

Kerstfeest 23 december 2021!

We geven 23 december 2021 voor alle medewerkers die verbonden zijn aan Kim’s hart voor de Zorg een kerstfeest. Dit uiteraard met inachtneming van de Corona regels. We hopen dat dit allemaal door mag gaan met de nieuwe maatregelen die op komst zijn. We willen met dit kerstfeest de medewerkers in het zonnetje zetten die zich dag in dag uit inzetten voor het verlenen van de zorg! Jullie dus!

WOC

In januari is het dan zover. Het team van Kim’s hart voor de Zorg krijgt als eerste team in Nederland de training WOC! We zijn erg trots om deze training als eerste aan ons eigen team te kunnen geven.  De precieze datum zal eind volgende week bekend worden gemaakt aan het team.


Laat een reactie achter

Je email adres zal niet voor anderen zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.