Fijne feestdagen en een gezond 2021!

28 december 2020 0
Kerst-KHVDZ.jpg

Wij willen u namens het hele team van Kim’s hart voor de Zorg fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 toewensen.  Wij zullen u ook in 2021 de zorg blijven geven hoe u dit van gewend bent.

U leest in deze nieuwsbrief wat er in het eerste kwartaal van 2021 staat te gebeuren.

Even terugblikken op 2020

Eindelijk is het jaar 2020 dan bijna voorbij. Wat hebben we een rotjaar achter de rug met zijn allen. Het is een jaar waarin we allemaal een hoop vrijheden op hebben moeten geven door het zogenoemde Coronavirus. COVID-19 ook wel genoemd. Een jaar met angsten voor dit virus.

Maar toch was 2020 ook een mooi jaar. Het was een jaar waarin we keihard hebben gewerkt met het hele team van Kim’s hart voor de Zorg. Iedereen van dit geweldige team heeft zijn of haar best gedaan om u zo goed mogelijk en met liefde van zorg te voorzien.

Inmiddels hebben we een geweldig team waarmee we kunnen zorgen dat u goede zorg krijgt van een klein vast team.

Ook hebben we een onwijs mooie donatie gekregen in 2020. Met deze donatie gaan we iets heel moois doen in 2021. We houden het wel nog even geheim wat we gaan doen. Anders is het geen verrassing. We kunnen alleen verklappen dat iedereen er wat aan heeft.

Vooruitkijken naar 2021!

Er staan veel dingen te gebeuren in 2021. Om te beginnen gaat Nederland vanaf 8 januari starten met het vaccineren tegen Corona.

Ook voor Kim’s hart voor de Zorg staat er een hoop te gebeuren. We zullen in januari 2021 een nieuwe route gaan opstarten. Doordat wij de derde route in de ochtend gaan opstarten kunnen we ook nog meer op kwaliteit gaan inzetten.

Nog meer inzetten op kwaliteit

We willen nog meer in gaan zetten op kwaliteit. Om dit te kunnen doen hebben wij besloten dat de routes vanaf de tweede week van januari om 07:30 uur starten in plaats van 07:10 uur. Als wij dit gaan doen heeft iedereen namelijk meer tijd om zich in te lezen in uw dossier. Hierdoor gaat iedereen nog meer voorbereid op pad en kunnen zij u nog beter helpen.

Hoe groot worden we eigenlijk?

We hebben besloten dat we in de ochtend maximaal 4 routes willen hebben en in de avond maximaal 2 routes. Op deze manier blijven we een gezellig klein team met korte communicatielijnen.

Jaarplanning 2021

In de loop van het eerste kwartaal is onze jaarplanning van 2021 inzichtelijk in een nieuwe nieuwsbrief. Hierop kunt u al onze plannen lezen.

Verrassing voor iedereen

Het afgelopen jaar was voor niemand fijn met deze coronacrisis. Met deze reden zijn wij heel druk bezig met een verrassing voor iedereen. Uiteraard gaan wij hier nu niets over zeggen. Wat wij wel kwijt kunnen hierover is dat het voor iedereen superleuk is. We kunnen de verrassing wel pas ten uitvoering brengen wanneer het COVID virus ons met rust zal laten.

Bent u ook zo benieuwd wat de verrassing is?

Groot nieuws

Ons team is inmiddels uitgebreid tot een goed en gezellig team waarmee wij kwaliteit kunnen leveren. Door de uitbreiding binnen ons team is ons kantoor helaas te klein geworden. Daarnaast streven we als Thuiszorg in het Westland naar professionaliteit.

We kunnen met de huidige bezetting in het huidige kantoor geen trainingen doen en dergelijke. Dit is uiteraard wel heel belangrijk dat we dit kunnen blijven doen.

We hebben besloten om te verhuizen met Kim’s hart voor de Zorg. 1 februari krijgen we de sleutel van het pand aan de Perzikenstraat 43 te Naaldwijk. Dit pand is volledig gelijkvloers waardoor wij u ook makkelijker kunnen ontvangen.

Wij verwachten 1 maart 2021 te gaan verhuizen. Laat u het even weten als u langs wilt komen? Dan zetten wij de koffie alvast klaar!

Nieuwe gezichten

Sinds deze maand hebben we ook twee nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. We zijn ontzettend blij met Kim en Esther!

Kim Steentjes

Ik ben Kim Steentjes, ben 31 jaar oud en woon in Naaldwijk. Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de zorg en doe dit met groot plezier. Ik vind het heel fijn om met ouderen te werken.

Zij geven mij namelijk het gevoel van genoegdoening. Ik heb het idee dat zij het werk dat ik doe nog meer waarderen. Ik ben 1 december 2020 begonnen bij Kim’s hart voor de Zorg. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Veel liefs en tot snel.

Esther Verheij

Mijn naam is Esther Verheij en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Naaldwijk.

Naast mijn werk in de zorg ben ik mijn studie pedicure aan het afronden. Ik hoop u hier in de toekomst ook mee van dienst te kunnen zijn. Ik ben pas op latere leeftijd begonnen aan de opleiding Verzorgende IG in een verpleeghuis.

Hier heb ik op verschillende afdelingen mogen werken en veel ervaring op kunnen doen. Ik heb mijn opleiding in 2016 afgerond en ben hierna in de thuiszorg gaan werken. Ik vond dit erg leuk door de afwisseling en het contact met de mensen waar je ook echt een band mee opbouwde.

De zorg en ondersteuning bieden vind ik geweldig om te doen. Door dit op de juiste manier te doen kunnen mensen op een fijne manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Door omstandigheden binnen de instelling waar ik in de thuiszorg werkte heb ik besloten weer in het verpleeghuis te gaan werken. Dit keer als flexer. Dit betekent dat ik op verschillende locaties heb gewerkt. Ik heb hier veel ervaring op mogen doen en heb ook veel mogen leren.

Toch bleef de thuiszorg me trekken. Toen ik in contact kwam met Kim’s hart voor de Zorg was ik helemaal enthousiast. De visie die zij hebben voor de zorg zoals kwaliteit, persoonlijk en passie voor de zorg, daar kan ik me helemaal in vinden.

In januari 2021 kom ik het team versterken.

Ik heb er zin in en hoop u snel te ontmoeten.


Laat een reactie achter

Je email adres zal niet voor anderen zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!