Kwaliteit, voorzichtigheid en meer!

20 oktober 2020 0
Marco-Rrutte-1200x675.jpg

Dinsdag 15 september 2020 was het voor Marco de laatste keer dat hij een Politionele inzet had in Den Haag voor Prinsjesdag. Bij deze inzet kreeg hij de kans om Premier Mark Rutte te spreken.

Hij moest doorgeven dat Mark Rutte erg trots is op alle medewerkers in de Zorg. Dus ook de medewerkers van Kim’s hart voor de Zorg! Hij vond het erg gaaf om te horen dat het zo goed gaat met Kim’s hart voor de Zorg en dat we met zijn allen met zoveel passie werken!

Per 4 oktober 2020 zal Marco volledig stoppen bij de Nationale Politie.

Tweede coronagolf op komst

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat de wereld nog steeds in de greep is van het COVID – 19 virus. Op dit moment nemen de besmettingen weer toe.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, maar ook kijken wij en luisteren wij om ons heen om te kijken wat wij het beste kunnen doen om eenieder zo goed mogelijk in veiligheid te houden. Na overleg hebben wij besloten dat wij het nodig vinden om met meer bescherming te gaan werken.

Extra maatregelen!

Buiten de maatregelen die we al getroffen hadden zullen we per woensdag 23 september 2020 tot nader order met mondkapjes op zullen gaan werken. Dit is niet vrijblijvend maar verplicht!

We begrijpen heel goed dat dit vervelend is. Echter, we doen dit om iedereen zo veilig mogelijk te houden. Eerder werd aangegeven door het RIVM dat het helemaal niet nodig was. Echter, er is nu toegegeven dat dit te maken had met schaarste van mondkapjes.

Iedereen van het personeel zal, behalve het filmpje hieronder, nog een uitgebreidere werkinstructie ontvangen over het gebruik van de mondkapjes.

Nieuwe gezichten

U heeft als het goed is al kennis gemaakt met Ineke Mulder. Binnenkort zal haar verhaal online staan op de nieuwe website zodat u de achtergrond informatie over Ineke kunt inlezen.

We zijn druk bezig met het aannemen van vaste krachten zodat wij kunnen doen wat wij u hebben beloofd. Zorg met kwaliteit en niet steeds een ander in uw huis.

T C O

We zijn druk bezig met het vormgeven aan TCO. Team Collegiale Opvang. Buiten dat het erg belangrijk is dat we goed voor alle cliënten zorgen is het net zo belangrijk dat het team van Kim’s hart voor de Zorg goed wordt verzorgd.

Een van de dingen die wij hiervoor in het leven hebben geroepen is TCO. Het kan zijn dat het na heftige zorg of andere omstandigheden ook voor de zorgmedewerkers een zware emotionele belasting gaat worden.

Zij kunnen dan terecht bij het Team Collegiale Opvang.

Dit team zal gaan bestaan uit Chayenne Wijnhorst en Anneke van Doorne.

Zij zullen hierin begeleiding krijgen van Marco Hopman.


Laat een reactie achter

Je email adres zal niet voor anderen zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.