Verzorgende Niveau 3

ESTHER


Dit is Esther

Mijn naam is Esther en woon samen met mijn man en twee kinderen in Naaldwijk.

Naast mijn werk in de zorg ben ik mijn studie pedicure aan het afronden en hoop u hiermee in de toekomst ook mee van dienst te kunnen zijn. Ik ben pas op latere leeftijd begonnen aan de opleiding Verzorgende IG in een verpleeghuis.

Hier heb ik op verschillende afdelingen mogen werken en veel ervaring op kunnen doen. Ik heb mijn opleiding in 2016 afgerond en ben hierna in de thuiszorg gaan werken.

Ik vond dit erg leuk door de afwisseling en het contact met de mensen waar je ook echt een band mee opbouwde.

De zorg en ondersteuning bieden vind ik geweldig om te doen. Door dit op de juiste manier te doen kunnen mensen op een fijne manier zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Door omstandigheden binnen de instelling waar ik in de thuiszorg werkte heb ik besloten om weer in het verpleeghuis te gaan werken, maar dit keer als flexer.

Dit betekent dat ik op verschillende locaties heb gewerkt. Ik heb hier veel ervaring op mogen doen en heb ook veel mogen leren.

Toch bleef de thuiszorg me trekken. Toen ik in contact kwam met Kim’s hart voor de Zorg was ik helemaal enthousiast. De visie die zij hebben voor de zorg zoals kwaliteit, persoonlijk en passie voor de zorg, daar kan ik me helemaal in vinden.

In januari 2021 kom ik het team versterken.

Ik heb er zin in en hoop u snel te ontmoeten.


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!