Verzorgende Niveau 3

Ineke Mulder


Dit is Ineke

Mijn naam is Ineke Mulder, woonachtig in Monster. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters en blije oma van 3 kleinzoontjes. Op mijn 17e ben ik verhuisd van mijn geboorte stad Leiden naar Den Haag om de opleiding te gaan volgen. Na 14 jaar met plezier in het verpleeghuis te hebben gewerkt vond ik het te onpersoonlijk worden, grote verpleegzalen met 6 bewoners op een kamer. Ik volgde de opleiding tot doktersassistente en ging vervolgens aan de slag bij de bedrijfs gezondheidsdienst van een multinational. Een mooie tijd in een totaal andere branch. Na bijna 10 jaar wilde ik weer met de “handen aan het bed.” Toen ik las over het kleinschalige wonen welke destijds open ging, ben ik terug de zorg in gegaan. Na hier 15 jaar als eerstverantwoordelijke verzorgende IG gewerkt te hebben werd het weer tijd voor een switch.

Ik kwam in contact met Marco en Kim van Kim’s hart voor de zorg. Het was hun enthousiasme welke meteen op mij oversloeg. Geen top/down organisatie maar een jonge verfrissende visie op thuiszorg. Er gaat niets boven zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en het houden van eigen regie. Heel graag wil ik mijn steentje bijdragen om dat voor de mensen die het nodig hebben te vergemakkelijken!


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.