Oprichter en Eigenaar

MARCO HOPMAN


Dit is Marco

Mijn naam is Marco Hopman en ben getrouwd met Kim Hopman – Oggel. 1 juni 2018 zijn wij samen begonnen met Kim’s hart voor de Zorg. Ons idee was een thuiszorgorganisatie te beginnen met een hart. Nu we een tijdje verder zijn begint dit ook echt vorm te krijgen. Hier ben ik erg trots op.

Ik ben sinds 1 mei 2012 werkzaam bij voormalig Politie Haaglanden, wat tegenwoordig de Nationale Politie eenheid Den Haag is. Na al die jaren op de noodhulp, alle meldingen waarvoor men 112 belt, te rijden heb ik veel gezien. Je krijgt met alle emoties die je kunt hebben te maken. Het leuke is uiteraard dat je overal komt en mensen kunt helpen waar het kan en optreed waar het moet.

Per 1 december 2020 heb ik mijn ontslag bij de Nationale Politie ingediend. Door al mijn verlofuren op te nemen heb ik daarbij mijn laatste noodhulp dienst op 4 oktober 2020. Het weg gaan bij de Nationale Politie doe ik deels met pijn in mijn hart. Het is naar mijn mening nog steeds een elite job! Aan de andere kant vind ik het enorm gaaf om te zien hoe ons mooie bedrijf ” Kim’s hart voor de Zorg” nu steeds meer vorm krijgt en opbloeit tot een echte mooie instelling. Daarnaast gebruik ik de kennis die ik op heb mogen doen bij de Politie nog steeds.

Door deze kennis in te zetten kunnen wij ons denk ik onderscheiden.

De zorg in Nederland is over het algemeen al goed. Toch ga ik, samen met Kim en het hele team van Kim’s hart voor de Zorg, proberen om de zorg in Nederland nog veel beter te maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit mogelijk is. Dit door de kennis van Kim en de rest van het team in de zorg en mijn kennis samen te voegen. Hierdoor creëren wij een nieuwe manier van zorg verlenen.

Buiten dat het belangrijk is dat de zorg hierdoor van perfecte kwaliteit wordt is het enorm belangrijk dat onze medewerkers zich gelukkig voelen binnen Kim’s hart voor de Zorg. Zij komen immers bij de mensen thuis. Wij zijn ervan overtuigd dat je medewerkers tevreden en gelukkig moeten zijn voordat je kwaliteit kunt leveren.

Wij gaan verder waar anderen stoppen!


Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2022 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!