Verpleegkundige Niveau 6

NICK


Dit is Nick

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Nick en woon samen met mijn vrouw en drie katten in Monster. Ik ben in februari 2017 afgestudeerd als HBO verpleegkundige aan de Haagsche Hogeschool.

Hierna ben ik direct werkzaam geweest bij Florence als wijkverpleegkundige tot vorig jaar. Vorig jaar heb ik besloten om met meer vrijheid te gaan werken bij meerdere thuiszorgorganisaties die gaan voor kwaliteit en goede zorg.

Naast de vrijheid bij meerdere organisaties te werken ben ik in mijn eigen tijd druk bezig om mij voor te bereiden voor de opleiding geneeskunde met VWO vakken studeren. Daarnaast ben ik ook erg actief in mijn hobby, zingen. Ik zing in Wateringen bij Popkoor Timesless.

Vanaf juli 2020 mag ik bij Kim’s Hart voor de Zorg komen werken. Ik heb er heel veel zin in, want ik merk aan de Kim en haar man dat zij ook voor goede zorg en een hoge kwaliteit willen gaan. Ik heb er veel zin in om hierbij mijn bijdrage te leveren.


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.