Verpleegkundige Niveau 4

TAMARA


Dit is Tamara

Mag ik me even aan u voorstellen? Mijn naam is Tamara. Ik woon samen met mijn man en 2 grote dochters. Zoals velen met mij ben ik al jong begonnen met werken in de zorg. Ik was bijna 17 toen ik mijn eerste zorgopleiding startte in een verpleeghuis.

Ik heb waardevolle momenten beleefd met de toenmalige bewoners. Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach aan deze mensen terug. Na 5 jaar te hebben gewerkt in het verpleeghuis zette ik mijn eerste stappen in de wereld van het ziekenhuis. Bewust in een klein ziekenhuis omdat ik niet het gevoel wilde hebben in een ‘zorgfabriek’ te werken. Ook hier zorgde het contact met patiënten ervoor dat ik plezier had in mijn werk.

Het is bijzonder wanneer je een stukje met mensen mag ‘meelopen’ wanneer ze zich in een kwetsbare, afhankelijke, moeilijke, mooie en/of emotionele periode in hun leven bevinden. Het overdragen van kennis en kunde aan verpleegkundigen in opleiding was een onderdeel van het werk dat me goed af ging. Ik volgde dan ook de docentenopleiding en maakte, na ruim 12 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt, de overstap naar het onderwijs.

Het opleiden van nieuwe collega’s voor de toekomst is een leuke uitdaging. Ik merkte alleen wel dat ik de zorg steeds vaker miste. Bij Kim’s hart voor de Zorg vond ik wat ik zocht. Een kleinschalige zorgorganisatie waarbij het contact met de cliënt voorop staat. Hoe fijn is het dat ik nu beide passies met elkaar kan combineren!


Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2022 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!