Wij zijn verhuisd

3 maart 2021 0
KHVDZ-Kantoor.jpg

Wij zijn nu officieel verhuisd naar de Perzikenstraat 43 te Naaldwijk. Wij zijn onwijs blij en trots. Het heeft uiteraard heel veel kracht en moeite gekost om ons nieuwe mooie pand zo op te knappen. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de hulp, de lieve woorden, de mooie bloemen en planten.

Komt u, wanneer alles rondom corona weer normaal is, een lekkere kop koffie drinken?

Hieronder wat foto’s.

Afscheid Chayenne

Chayenne heeft besloten het team van Kim’s hart voor de Zorg te gaan verlaten. Zij heeft besloten voorlopig even uit de zorg te gaan en gaat beginnen aan een nieuwe uitdaging. Chayenne zal per 1 april 2021 niet meer werken voor Kim’s hart voor de Zorg.

Wij willen Chayenne bedanken voor haar inzet en wensen haar het beste toe in haar verdere loopbaan.

Waarnemen, observeren en communiceren

Waarnemen, observeren en communiceren. Oftewel WOC is een nieuwe training waarmee Marco Hopman erg druk is. Vanuit de Politiewereld heeft Marco hier zeer veel mee te maken gehad.  Het maken van een Doel, Aanpak, Analyse hoort hier in het verlengde bij.

Het is, sinds de opstart van Kim’s hart voor de Zorg, bij Marco opgevallen dat in de zorg meer kwan worden bereikt indien deze vaardigheden toegepast zullen worden. Aldus Marco: “De zorg in Nederland is uiteraard al goed. Maar wat nou als we de kennis van de Politie en de zorg bundelen? Hoe veel beter kunnen we het nog doen?”.

Als antwoord hierop heeft Marco nu de training Waarnemen, observeren en communiceren ontworpen. Een aanvulling hierop is het maken van een Doel, Aanpak, Analyse. De laatste hand wordt nu nog aan de training gelegd. Hierna zal het team van Kim’s hart voor de Zorg de training voor het eerst ontvangen.

Wat willen we met deze training bereiken?

Uiteindelijk willen we iedereen in Nederland helpen om de zorg nog beter te maken. Wanneer de training helemaal af is gaan wij ons best doen om de training te laten accrediteren door de V&VN. Zij kunnen dan studiepunten toekennen aan deze training.

Wanneer dat rond is hebben wij als doel om deze training ook bij andere zorginstellingen te geven zodat iedereen gebruik kan maken van deze kennis.


Laat een reactie achter

Je email adres zal niet voor anderen zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!