Recencies KHVDZ

BEOORDELINGEN

Klantbeoordelingen

WAT ONZE CLIËNTEN ZEGGEN

Ons hart ligt in de zorg. Het gelukkig maken van andere mensen is iets wat ons gelukkig maakt. Wij horen graag uw mening over Kim’s hart voor de Zorg.

Op deze manier kunnen wij van uw ervaringen leren en kunt u mogelijk andere mensen helpen.

BEOORDELING ACHTERLATEN

Thuiszorg

Rated 4 out of 5

15 juni 2021

De zorg goed Maar een urenlijst laten ondertekenen zou niet verkeerd zijn

Anthonia

het hart op de goede plaats

Rated 5 out of 5

10 maart 2021

Mijn moeder kreeg hulp van Kims hart voor de zorg nadat zij gevallen was. Een vriendelijk en vakkundig team van mensen met inderdaad het hart op de goede plaats. Ze zijn goed bereikbaar en als het nodig is overleggen ze met de huisarts. Mijn moeder was ook zeer tevreden over hen. Dus…….bedankt voor alle goede zorgen.

Wil de Bloeme

goed personeel en fijn contact

Rated 5 out of 5

30 januari 2021

Nadat ik een oog operatie had gekregen en mijn oog gedruppeld moest worden ben ik met Kim hart voor zorg in contact gekomen ik vertelde dat ik met mijn hand niet veel kon zij hebben de zorg heel goed gedaan prima mensen

Ben Wassink

Inderdaad hart voor de zorg

Rated 5 out of 5

14 januari 2021

Nadat ik uit het ziekenhuis werd ontslagen moest ik hulp hebben. Als gevolg van een geplaatste Pacemaker mocht ik mijn linkerarm beperkt gebruiken. Via het ziekenhuis kwamen we in contact met Kims hart voor de Zorg en dat is ons zeer goed bevallen. Ik ben geholpen door invoelende prettige medewerkers. Ik kan Kim van harte aanbevelen. Wanneer onverhoopt nodig weten wij waar we moeten zijn.

Ria Bronswijk

Superzorg

Rated 5 out of 5

28 september 2020

Dagelijks wordt onze moeder door Kim’s hart voor de zorg verzorgd. Wij zijn uiterst tevreden over de zorg! Het zijn goede en hard werkende verpleegkundigen. De verpleging onderling communniseert snel en goed. De verpleging heeft hun hart op de goede plaats. Goed en snel contact met Kim’s hart voor de zorg. Snelle en adequate aanpassingen als er wat verandert in de nodige zorg en meedenkend in goede oplossingen. Van ons totaal geen negatieve klank.

Marja Neervoort

Professioneel, lief en zorgzaam

Rated 5 out of 5

7 februari 2020

Sinds december krijg ik zorg van Kim’s Hart voor de Zorg. Na een tijdelijke opname in een verzorgingshuis kon ik weer met hulp naar huis, echter alle grote zorgaanbieders gaven aan mij niet te kunnen helpen. Via zorgbemiddeling kwamen we toen terecht bij Kim’s Hart voor de Zorg. Zij namen de zorg gelijk op zich en dat betekende dat ik na 4 maanden weer terug kon naar huis. De zorg is goed en de medewerkers zijn allemaal professioneel, lief en zorgzaam. Ik kan Kim’s Hart voor de Zorg dus van harte aanbevelen.

Riet Razenberg

Prima!

Rated 5 out of 5

8 december 2019

Het is vaker gezegd dat werken met kleine(re) organisaties voordelen heeft waar het gaat om persoonlijke aanpak, op maat geleverde diensten en flexibiliteit.
Dit alles is bij Kim’s hart voor de Zorg ook echt gebleken.
Na ontslag uit het revalidatiecentrum bleek het heel moeilijk om nieuwe afspraken te maken met de zorgverlener waar al jaren gebruik van gemaakt werd.
Via de zorgbemiddelaar zijn we terecht gekomen bij Kim’s. Dat voelde direct fijn al bij het eerste gesprek en vervolgens konden we snel tot overstemming komen over het contract.
Marco is erg pragmatisch en denk goed mee.
Kim en haar medewerksters zijn professioneel, deskundig en vooral lief en zorgzaam. Precies wat wij zochten.
Wij kunnen Kim’s hart voor de Zorg dan ook van harte aanbevelen wanneer het gaat om zorg-op-maat.

Zeegelaar

Superblij

Rated 5 out of 5

6 december 2019

Na een ware zoektocht voor hulp kwamen we via via terecht bij zorgbureau Kim’s hart voor de Zorg.
Direct gebeld en we waren superblij dat Kim’s hart voor de Zorg ons kon helpen. Marco heeft geregeld dat wij zelfs vrij snel hulp kregen.
Wat een geweldige medewerkers die ons met liefde zorg hebben gegeven. Met recht hart voor de medemens.
Ook als er wat moeilijkheden bij de verzekering zijn heeft Marco zijn uiterste best gedaan en is het perfect geregeld.
Kim en Marco ontzettend bedankt voor de jullie hulp. Het was voor ons een uitkomst.

Van den Bos

Goede zorg

Rated 4 out of 5

9 september 2019

Nadat we dit adres van mensen hadden gehad die zeiden dat ze er heel goed waren geholpen hebben we Kims gebeld en kregen marco aan de telefoon Hij heeft ons verhaal aangehoord en ging er gelijk mee aan de slag Gelukkig kon hij de zorg bieden die wij nodig hadden Alleen 1 dag voordat ze zouden starten kwam mijn moeder door omstandig heden niet meer thuis Hierbij Marco nogmaals bedankt.

Jan Hulspas

Hart voor de medemens

Rated 4 out of 5

3 september 2019

Na een ware zoektocht voor hulp kwamen we via via terecht bij zorgbureau Kim’s hart voor de Zorg.
Direct gebeld en we waren superblij dat Kim’s hart voor de Zorg ons kon helpen. Marco heeft geregeld dat wij zelfs vrij snel hulp kregen.
Wat een geweldige medewerkers die ons met liefde zorg hebben gegeven. Met recht hart voor de medemens.
Ook als er wat moeilijkheden bij de verzekering zijn heeft Marco zijn uiterste best gedaan en is het perfect geregeld.
Kim en Marco ontzettend bedankt voor de jullie hulp. Het was voor ons een uitkomst.

Henny vd Bos

Fantastisch

Rated 5 out of 5

27 juli 2019

Beste Kim en Marco,
Kim’s hart voor de Zorg heeft voor mijn vader gezorgd en ik kan niet anders zeggen dan dat dit fantastisch was. Hij (en ik) zijn zo blij met elke keer de zelfde gezichten en met de aandacht die hij krijgt. Hij spreekt alleen maar lof over jullie! En dat terwijl hij vroeger nog wel is chagrijnig was over zijn zorg ;-). Ik zou zeggen ga zeker zo door met jullie passie en liefde voor de ouderenzorg. Jullie zijn echt een aanrader voor iedereen die thuishulp zoekt!!

Monique de Groot

Tijd voor aandacht en een praatje.

Rated 4 out of 5

23 juli 2019

Een tijdje geleden heeft een familielid van ons een operatie gehad. Het ziekenhuis kon geen beschikbare zorgaanbieder in de buurt vinden. Na vele zoektochten kwamen wij uit bij Kims hart voor de zorg. Na een goed gesprek en kennismaking was het voor ons al snel duidelijk. Hier gaat het om mensen en werken mensen met hun hart op de juiste plaats. Er is tijd voor aandacht en een praatje.
Het bleek echter dat wij de zorg niet nodig hadden omdat wij dit zelf konden opvangen voor deze korte periode. Toen wij dit aangaven was dit geen probleem en werd mij verteld dat dit wel is vaker voorkwam en dat het logisch was dat ik mij zorgen maakte.
Ontzettend bedankt Kims hart voor de zorg en ik kan niet anders zeggen als een topbedrijf!! Mochten we ooit alsnog zorg nodig hebben dan willen wij dit zeker bij jullie onderbrengen!!
Zeker een aanrader voor iedereen!

Arjan Verroen

Warme zorg

Rated 5 out of 5

23 juli 2019

Vorig jaar de samenwerking gestart met Kimshart voor de zorg. Zoals de naam zegt een zorgbedrijf wat zorg levert uit het hart. Door het jaar heen het bedrijf zien groeien en ontwikkelen tot een volwaardig zorgbedrijf. Waar de cliënt op 1 staat en en warme zorg wordt geboden

Jim Heemskerk

Passie en liefde

Rated 5 out of 5

22 juli 2019

Kim is iemand die met passie en liefde is begonnen in zorg. Dit omdat ze het onwijs belangrijk vind dat oudere de juiste en goede zorg krijgen. Daarom is ze nu echt een het uitbreiden om met zo veel mogelijk lieve en goede mensen goede zorg te verlenen. Ik heb echt heel veel respect voor deze lieve en sterke meid.
Kim’s hart voor de Zorg is echt een aanrader. Dit omdat er echt met liefde gewerkt wordt en de oudere met respect behandeld zullen worden. Ga zo door en vooral met de toekomst plannen heel veel succes toegewenst.

Maurice Zwinkels


Wat vind jij van ons?

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg.

Je kunt ons daarom ook beoordelen op ZorgkaartNederland.


Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.