Kim’s hart voor de Zorg

OVER ONS


Waar wij voor staan

KIM’S MISSIE

Kim’s hart voor de Zorg specialiseert zich in de thuiszorg voor ouderen in het Westland en omgeving. Kim’s hart voor de Zorg is een kleine organisatie waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Wij streven ernaar dat cliënten niet meer dan drie vaste zorgverleners over de vloer krijgen. Op deze manier bouwen cliënt en zorgverlener een vertrouwde band op.

We kijken naar uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wij willen onze bijdrage leveren door kwalitatief uitstekende en betrokken zorg te leveren.


Hoe wij dit bereiken

KIM’S VISIE

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten een doel hebben en een betekenisvol leven hebben. Wij willen dat onze cliënten invloed hebben op wat er gebeurd in hun omgeving.

We kijken naar uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wij willen onze bijdrage leveren door kwalitatief uitstekende en betrokken zorg te leveren.

Hier streven wij naar

Zorg bieden die werkt aan de mensen die dit nodig hebben. Dit doen wij graag door heel betrokken te zijn met de cliënten. Het doel is om niet meer dan drie vaste zorgverleners per cliënt aan te stellen. De kwaliteit van leven, maatschappelijke participatie en persoonlijk functioneren wordt veel aandacht aan besteed. Buiten de verzorging en verpleging vinden wij het belangrijk dat mensen blijven bewegen indien dit mogelijk is. Wij vinden het ook belangrijk dat mensen niet in een sociaal isolement terecht komen.

Zo bereiken we dat

Met respect voor de eigenheid van mensen werken wij toe naar verbetering, herstel en behoud van gezondheid en welzijn. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Wij zijn betrokken, beschikbaar en betrouwbaar. Wij willen ervoor zorgen dat mensen, indien mogelijk, zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en als het kan helpen we zodat mensen de regie terugkrijgen.

Kim’s hart voor de Zorg is op dit moment bezig met het programma Kim’s hart voor de Zorg Sportief. Hierin willen wij de mogelijkheid gaan bieden aan onze cliënten onder begeleiding te gaan sporten.

U leest hier meer over op Kim’s hart voor de Zorg Sportief.

Met wie

Samen met de cliënt en, als de cliënt dat wil, met de naastbetrokkene(n) stellen we een zorgplan op. Kim’s hart voor de Zorg werkt samen met partijen die dicht bij de mensen staan, zoals familie of vrienden, mantelzorgers en huisartsen. Met elkaar vormen we een netwerk rondom mensen met een zorgvraag. Ons doel is om de zorgverlening zo passend en persoonlijk mogelijk te maken. De cliënt en zijn netwerk vormen daarbij het middelpunt. Zo kan er op elk moment en in elke levensfase passende hulp worden geboden.HART VOOR DE ZORG

Het zit letterlijk in onze naam. Om in de zorg te kunnen werken heb je hart voor de zorg nodig. En dat hebben we.


PASSIE

Iedereen die bij Kim’s hart voor de Zorg is betrokken heeft passie voor de zorg. Dat stralen we uit in alles.


JONG

Wij zijn een jong bedrijf met een frisse blik op de zorgwereld. Wij zien de zorg net wat anders.


KLEINSCHALIG

Wij zijn geen grote, logge organisatie. Wij zijn klein en dynamisch met korte lijntjes en kunnen snel schakelen.


PROFESSIONEEL

Wij zijn een kleine organisatie, maar we staan voor professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit.


GECERTIFICEERD

Al onze medewerkers zijn geschoold. Daarnaast hebben wij de juiste certificaten en kwaliteitskeurmerk(en).
KHVDZ Team

ONS TEAMAdministratie en Planning

Marco


1 juni 2018 zijn wij Kim’s hart voor de Zorg begonnen. Ik werk tevens bij de Politie Den Haag.
Zorgverlener

Kim


Vanaf mijn 16e jaar ben ik werkzaam in de zorg. Ik heb bij verschillende zorginstellingen gewerkt.WAAROM MOET JE VOOR ONS KIEZEN?

Wij zijn niet zomaar een Thuiszorgorganisatie. Wij hebben hart voor cliënten, maar ook voor personeel.

Kwaliteit

Kim's hart voor de Zorg aangesloten bij POINT, KIWA Keurmerk, CBKZ en Thuiszorgplanner.

Recente berichten

Copyright (C) 2021 - Kim's Hart Voor De Zorg

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.