Onze diensten

OUDERENZORG WESTLAND


OUDERENZORG WESTLAND

Kim’s hart voor de Zorg is een professionele, kleinschalige thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in ouderenzorg. Wij zetten ons met liefde in door gezondheid, comfort en zelfstandig thuis wonen van cliënten te bevorderen.

Wat betekent ouderenzorg voor ons?

Ouderenzorg omvat alle zorg voor 65+. Dit hoeft overigens niet alleen thuiszorg te zijn. Ook huisartsen-, ziekenhuis-, of verpleeghuiszorg zijn vormen van ouderenzorg. Wij richten ons echter op de thuiszorg voor ouderen. Het doel van onze zorg is kwetsbare ouderen zo lang mogelijk zelfredzaam te laten zijn in de thuissituatie.

Maar wat betekent ouderenzorg in het Westland voor ons?

Ik ben Kim’s Hart voor de Zorg begonnen door mijn achtergrond in de zorg. Ik werkte met veel passie in de zorg voor grote zorginstellingen. Daar leerde ik ontzettend veel, maar zag ook veel verbeterpunten.

Kim: “Ik wil de beste zorg bieden die er is”

Ouderenzorg wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat er in 2040 zo’n 4,8 miljoen 65-plussers zijn in Nederland. Dat vergt niet alleen goede, maar juist persoonlijke zorg. Dat is waar wij ons in onderscheiden. Wij zijn geen grote, logge organisatie, maar verzorgen kleinschalige ouderenzorg in het Westland. Wij werken met een klein team met zorgtoppers. Professionaliteit staat bij ons voorop, maar we werken in een familiaire sfeer.


Benieuwd?

Bent u op zoek naar ouderenzorg Westland? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Ouderenzorg Westland

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Kim’s Hart voor de Zorg vinden we het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle vormen van ouderenzorg.

Persoonlijke verzorging

Voor iedere situatie bieden wij persoonlijke verzorging. Dit kan gaan om hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed, hulp bij aan- en uitkleden, hulp bij aan- en uittrekken van steunkousen, begeleiding van mensen met een vorm van dementie, revalidatiezorg of hulp bij het nemen van medicijnen.

Wij helpen u – of een familielid – met de dagelijkse gang van zaken die zelf niet meer uitgevoerd kunnen worden. Daarvoor nemen we graag de tijd.

Kim: “Bij ons bent u geen nummer, maar familie”

Verpleging

Naast persoonlijke verzorging doen wij ook verpleegtechnische handelingen. Dat betekent dat we u bijvoorbeeld kunnen helpen bij de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.

Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs voor een intakegesprek om te kijken welke zorg u nodig heeft en voor hoe lang. Daarna maken we samen een plan van aanpak om u de beste zorg te leveren.

Samen met onze wijkverpleegkundige bespreekt u welke zorg en/of begeleiding u wenst.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerd personeel. Wij hebben een vast aanspreekpunt met wie u uw wensen kunt bespreken.Thuiszorg en ouderenzorg

Thuiszorg en ouderenzorg zijn twee verschillende soorten zorg, maar lijken wel op elkaar. Thuiszorg is zorg die bij u thuis wordt gegeven. Dat kan in alle vormen en maten. Zo is er verzorging en verpleging, begeleiding in het dagelijks leven en huishoudelijke hulp. Het is zorg die wij leveren zodat u of uw familielid langer thuis kan wonen. Dit hoeven niet altijd ouderen te zijn. Ook 65-minners kunnen thuiszorg ontvangen. Wij vertellen u graag meer over onze thuiszorg.

Ouderenzorg is zorg voor oudere mensen die niet meer in staat zijn voor zichzelf te zorgen. Bij voorkeur mensen van 65 jaar en ouder. Ook huisartsen-, ziekenhuis-, of verpleeghuiszorg zijn vormen van ouderenzorg. Wij zijn echter een thuiszorgorganisatie en richten ons daarom alleen op de ouderenzorg in het Westland, bij mensen thuis.

Wat kost ouderenzorg?

Elke situatie is anders en dus zijn ook de kosten per situatie anders. De kosten zijn afhankelijk van de zorg die u nodig heeft. Het goede nieuws is dat uw zorgverzekering de zorg vergoedt. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw verzekering.

De kosten worden helemaal vergoed als ze worden geleverd door een zorgaanbieder die is gecontracteerd bij Kim’s hart voor de Zorg.

Om te controleren wat uw verzekering dekt, kunt u contact opnemen met ons, of met uw zorgverzekering.

Wie beoordeelt of ik thuiszorg krijg?

Of u wel of geen ouderenzorg ontvangt, is afhankelijk van uw situatie. Onze gediplomeerde wijkverpleegkundigen komen bij u thuis langs om samen met u te kijken welke zorg u nodig heeft. Daarnaast wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor thuiszorg of ouderenzorg in het Westland. Soms is ook de huisarts en het ziekenhuis hierbij betrokken.

Als onze wijkverpleegkundige vaststelt dat u in aanmerking komt voor ouderenzorg, zullen wij een zorgplan samenstellen. Het zorgplan is een document waarin alle afspraken over de zorg voor de cliënt worden vastgelegd. Het vormt de basis voor de door ons te verlenen zorg. Als iedereen het eens is over het zorgplan, ontvangt u zo snel mogelijk de zorg die u nodig heeft.

Al onze wijkverpleegkundige zijn gespecialiseerd in ouderenzorg.THUISZORG IN HET WESTLAND OP MAAT

Wij streven naar ouderenzorg op maat. Wij richten ons op ouderen in het Westland en omgeving. Kim’s hart voor de Zorg is een kleine organisatie waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met een vast team te werken. Op deze manier bouwen cliënt en zorgverlener een vertrouwde band op.

We kijken naar uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wij willen onze bijdrage leveren door kwalitatief uitstekende en betrokken zorg te leveren.

Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact op!


Bel ons vandaag nog!

Bent u op zoek naar ouderenzorg Westland? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2024 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!