Wat wij doen

ONZE DIENSTEN


ONZE DIENSTEN

Kim’s hart voor de Zorg biedt hulp bij de algemene dagelijkse levensbehoefte maar ook in de verpleging van cliënten.

Naast persoonlijke verzorging en verpleging vinden wij het belangrijk dat onze cliënten leuke dagbesteding hebben en niet in een isolement komen. Met deze reden organiseren wij uitjes met onze cliënten.

Wij zijn op dit moment bezig een samenwerking te krijgen met een sportschool in Naaldwijk. Als wij hier meer informatie over hebben brengen wij u hiervan op de hoogte.


Verzorging

PERSOONLIJKE VERZORGING


Verzorging houdt in dat de cliënt thuis goed wordt geholpen met alledaagse levensbehoefte, met de juiste hulp kunt u namelijk nog langer zelfstandig blijven wonen. Bij verzorging kun je denken aan wassen en douchen, persoonlijke verzorging, hulp bij aan- en uitkleden en hulp bij aan- en uittrekken van steunkousen.


MEER INFO
Thuiszorg en/of begeleiding

WIJKVERPLEGING


De wijkverpleegkundige stelt indicaties als het gaat om zaken die vallen binnen de Zorgverzekeringswet (ZvW) en het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) stelt de indicatie voor de Wet langdurige zorg (WLZ) en dan met name de zorgzwaartepakketten. De wijkverpleegkundige en het CIZ bepalen hoeveel uren en welke zorg u precies krijgt.


MEER INFO
Thuiszorg Westland
Persoonsgebonden Budget

PGB


Thuiszorg kunt u onder andere ontvangen met een persoonsgebonden budget. Met een persoonsgebonden budget kunt u zelf uw zorgverleners kiezen en uw zorg inkopen. U vraagt een persoonsgebonden budget aan bij het zorgkantoor in uw regio. Dit doet u door een aanvraagformulier op te sturen met een budgetplan. In het budgetplan beschrijft u hoe u uw budget gaat besteden. Daarna nodigt het zorgkantoor u uit voor een zogeheten ´bewust-keuze-gesprek´. In dit gesprek bespreekt u of het persoonsgebonden budget een goede oplossing voor u is.


MEER INFO

Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2024 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!