FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij doen ons best om onze diensten zo duidelijk mogelijk over te brengen. Heeft u toch een vraag over ons of onze diensten? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen. Alsnog vragen? Neem dan contact met ons op.

  • Wat doen jullie precies?
  • Zijn de zusters die komen wel geschoold?
  • Wie betaald de zorg?
  • Wat als mijn zorgverzekeraar geen contract heeft met Kim’s hart voor de Zorg?
  • Heb ik nog wel regie over mijn eigen leven als ik thuiszorg krijg?
  • Heb ik recht op inzage in mijn dossier?
  • Komen jullie altijd op dezelfde tijd?
Wat doen jullie precies?

Wij leveren persoonlijke verzorging en verpleging. Dit gaat van het helpen met douchen tot en met de hulp bij medicatie.

Zijn de zusters die komen wel geschoold?

Wij staan voor kwaliteit en zullen daarom alleen met geschoold personeel werken. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en zijn wij prima in staat zelf mensen volledig op te leiden.

Wie betaald de zorg?

In de meeste gevallen betaald uw zorgverzekering de zorg. Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij een contract hebben afgesloten? Dan sturen wij de factuur direct door naar de zorgverzekeraar en heeft u hier geen last van.

Wat als mijn zorgverzekeraar geen contract heeft met Kim’s hart voor de Zorg?

Afhankelijk van uw polis zal uw zorgverzekeraar de rekening vergoeden. Wij sturen u de factuur. U dient deze zelf te declareren bij de zorgverzekeraar. U moet het bedrag van de rekening dan zelf naar ons overmaken.

Heb ik nog wel regie over mijn eigen leven als ik thuiszorg krijg?

De wijkverpleegkundige maakt met u het zorgplan op. Hierin neemt de wijkverpleegkundige mee wat u belangrijk vindt. We proberen naar u te luisteren en houden rekening met uw wensen. Ons doel is dat u een zinvol en betekenisvol leven heeft. Hierbij hoort ook de regie.

Heb ik recht op inzage in mijn dossier?

Buiten dat het wettelijk verplicht is om u inzage te geven in uw dossier vinden wij het niet meer dan normaal dat u mee kunt lezen. Dit kan in het Elektronisch Cliënt Dossier.

Komen jullie altijd op dezelfde tijd?

Wij doen ons best om u zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip in te plannen. Helaas lukt dit niet altijd. Indien u een bijzonderheid heeft waardoor u echt voor een bepaalde tijd geholpen moet zijn vragen wij u dit tijdig kenbaar te maken.

Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2022 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken personeel ♥

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? Ben, of ken jij een verzorgende IG of verpleegkundige? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of onze vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!