Blog

NIEUWS


DE LAATSTE NIEUWTJES

Bij Kim’s hart voor de Zorg werken we met passie voor zorg.

Dit betreft niet alleen ons dagelijkse werk en dit willen we graag delen.

Daarom zullen we regelmatig leuke nieuwtjes delen over waar wij bij Kim’s hart voor de Zorg mee bezig zijn.

Klik hieronder voor de huidige nieuwsbrief.

U kunt, onderop onze website, uzelf natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan krijg u deze automatisch in uw mailbox.

Category filter:All
No more posts


Nieuwsbrief 63

Nieuwe contracten met verzekeraars!

Nieuwsbrief 62

Planning voor de feestdagen
en alle info voor het nieuwe jaar.

Nieuwsbrief 61

Algemene voorwaarden per 1 december 2022

Nieuwsbrief 60

Donkere dagen offensief!

Nieuwsbrief 59

Verzekerd van goede betaalbare zorg?
NZA tarieven 2023 zijn bekend.

Nieuwsbrief 58

Kim’s Hitteplan!

Nieuwsbrief 57

Huishoudelijke Hulp van Kim’s

Nieuwsbrief 56

Vernieuwde Algemene VoorwaardenWel nieuws, geen brief.


Kim’s Hart voor de Zorg geïnterviewd door Westland Accountancy.

“Zo’n twee jaar geleden stapten wij voor het eerst het kantoor van Westland Accountancy binnen,” begint Marco Hopman, medeoprichter van Kim’s hart voor de Zorg. “De aanleiding? Een sceptisch onderbuikgevoel tegenover de output die onze toenmalige boekhouder leverde. Na een fijn gesprek met Peter en Ingrid werden mijn vermoedens bevestigd. Vanaf dat moment heeft Westland Accountancy onze HR-werkzaamheden uit handen genomen en ging onze samenwerking van start.  

Naast het opmaken en bijhouden van contracten, houdt Westland Accountancy ook zicht op het fiscale gedeelte, zoals belastingaangiften, en onze financiële privézaken. Het is prettig dat je op Westland Accountancy kunt bouwen en weet dat zij de werkzaamheden, waar wij zelf niet aan toekomen, goed uitvoeren.”   

Het startblok    

Kim’s hart voor de Zorg is een initiatief van Marco en zijn vrouw Kim. Tijdens hun carrières – respectievelijk – bij de politie en in de zorg, zagen ze beide dat veel factoren in de zorg niet deugden, met name inzake de wetgeving en de uitvoering hiervan. Samen vonden zij daarom hun nieuwe uitdaging in de oprichting van Kim’s hart voor de Zorg, met als hoofddoel: de zorg veranderen.  

Inmiddels zet een team van zeventien medewerkers zich dagelijks in voor zo’n vijfenzeventig  cliënten middels het bieden van persoonlijke verpleging, wijkverpleging, palliatieve zorg en sinds kort ook huishoudelijke zorg.  

Marco: “Kim’s hart voor de Zorg scoort nu een 9,2 op tevredenheid. Dit betekent dat wij ons één van de hoogst aangeschreven zorginstellingen van Westland kunnen noemen. En daar zijn wij maar wat trots op. 

Betrokken & dichtbij 

“Naast het feit dat onze HR-zaken en financiën tot in de puntjes geregeld zijn, is het contact met Westland Accountancy erg prettig en relaxed,” vertelt Marco.  

Marco vervolgt: “Binnen Westland Accountancy heb ik contact met twee vaste specialisten die ieder over hun eigen expertise beschikken: Martijn en Ingrid. Op ieder moment van de dag kan ik mijn vragen aan hen stellen – en geen vraag is te gek. Lopen we eens tegen een uitdaging onder onze medewerkers aan, dan bel ik Ingrid op om direct een oplossing te vinden. Ons team staat immers op nummer één, daar willen we het allerbeste voor.”  

Scan & herken 

Marco: “Bij Kim’s hart voor de Zorg maken we gebruik van het softwarepakket Basecone. Deze tool werkt erg handig. Facturen en documenten hoef ik niet meer in te scannen. Daarentegen maak ik gemakkelijk een foto en het staat digitaal in Basecone, direct klaar om te versturen. Het bespaart me met name veel tijd – en tijd is zeldzaam voor ons.” 

“Al met al zijn wij zeer tevreden met Westland Accountancy. Ze hebben ons erg geholpen in de tijden dat wij dit ontzettend hard nodig hadden.” 

Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2024 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!