Onze diensten

THUISZORG WESTLAND


THUISZORG WESTLAND

Kim’s hart voor de Zorg is een professionele, kleinschalige thuiszorgorganisatie. Wij zetten ons met liefde in door gezondheid, comfort en zelfstandig thuis wonen van cliënten te bevorderen.

Wat betekent thuiszorg voor ons?

Thuiszorg is zorg die bij u thuis wordt gegeven. Dat kan in alle vormen en maten. Zo is er verzorging en verpleging, begeleiding in het dagelijks leven en huishoudelijke hulp. Het is zorg die wij leveren zodat u of uw familielid langer thuis kan wonen.

Maar wat betekent thuiszorg in het Westland voor ons?

Ik ben Kim’s Hart voor de Zorg begonnen door mijn achtergrond in de zorg. Ik werkte met veel passie in de zorg in grote zorginstellingen. Daar leerde ik ontzettend veel, maar zag ook veel verbeterpunten.

Kim: “Ik wil de beste zorg bieden die er is”

Marco heeft jarenlang bij de politie in Den Haag gewerkt. Hij kijkt op een politionele manier naar de zorg. Dat klinkt streng, maar Marco heeft leren waarnemen, observeren en communiceren. Dat komt goed van pas in de zorg.

Wij zijn geen grote, logge organisatie, maar verzorgen kleinschalige Thuiszorg in het Westland. Wij werken met een klein team met zorgtoppers. Professionaliteit staat bij ons voorop, maar we werken in een familiaire sfeer.


Benieuwd?

Heeft u behoefte aan thuiszorg in het Westland? Aarzel dan niet en bel ons om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Thuiszorg Westland

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Kim’s Hart voor de Zorg vinden we het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle vormen van thuiszorg.

Persoonlijke verzorging

Wij bieden voor iedere situatie persoonlijke verzorging. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opstaan uit bed, hulp bij het douchen, hulp bij aan- en uitkleden, hulp bij aan- en uittrekken van steunkousen, begeleiding van ouderen en/of mensen met een vorm van dementie, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg of hulp bij het nemen van medicijnen.

Wij helpen u – of een familielid – met de dagelijkse gang van zaken die zelf niet meer uitgevoerd kunnen worden. Daarvoor nemen we graag de tijd.

Kim: “Bij ons bent u geen nummer, maar familie”

Verpleging

Naast persoonlijke verzorging doen wij ook verpleegtechnische handelingen. Dat betekent dat we u bijvoorbeeld kunnen helpen bij de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.

Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs voor een intakegesprek om te kijken welke zorg u nodig heeft en voor hoe lang. Daarna maken we samen een plan van aanpak om u de beste zorg te leveren.

Samen met onze wijkverpleegkundige bespreekt u welke thuiszorg en/of begeleiding u wenst.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij hebben een vast aanspreekpunt met wie u uw wensen kunt bespreken.

kantoor Kims hart voor de zorg


Wat valt niet onder thuiszorg?

Thuiszorg staat ook wel bekend als wijkverpleging en is een breed begrijp. Wij begrijpen dat u niet precies weet wat wel en niet onder thuiszorg valt. Het is goed om te weten dat er een verschil is tussen thuishulp (huishoudelijke hulp) en thuiszorg.

Onder thuiszorg valt persoonlijke verzorging en verzorging bij u thuis. Met deze zorg kunt u langer thuis wonen. Denk aan hulp bij opstaan uit bed, hulp bij het douchen, hulp bij aan- en uitkleden of verpleegtechnische handelingen.

Deze zorg valt onder de basisverzekering van uw zorgverzekeraar en regelt u via een thuiszorgorganisatie zoals Kim’s hart voor de Zorg.

Thuishulp, ook wel huishoudelijke hulp, is hulp bij het huishouden. Denk aan het schoonmaken van uw huis. Thuishulp draagt bij aan een schoon en leefbaar huis. Dit kan particulier worden ingekocht of via uw P.G.B. (w.m.o.) van uw gemeente Westland.

Wat kost thuiszorg?

Elke situatie is anders en dus zijn ook de kosten per situatie anders. De kosten zijn afhankelijk van de zorg die u nodig heeft. Het goede nieuws is dat uw zorgverzekering de thuiszorg vergoedt. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw verzekering.

De kosten worden helemaal vergoed als ze worden geleverd door een zorgaanbieder die is gecontracteerd bij Kim’s hart voor de Zorg.

Overigens betaalt u geen eigen risico en ook geen eigen bijdrage voor wijkverpleging in het Westland.

Wie beoordeelt of ik thuiszorg krijg?

Dat doen onze gediplomeerde wijkverpleegkundige. Zij komen bij u thuis langs om samen met u te kijken welke zorg u nodig heeft en of u in aanmerking komt voor thuiszorg in het Westland. Soms is ook de huisarts en het ziekenhuis hierbij betrokken.

Als onze wijkverpleegkundige vindt dat u in aanmerking komt voor thuiszorg, gaan wij aan de slag met het zorgplan. Deze dienen wij in en daarna ontvangt u zo spoedig mogelijk de zorg die u nodig heeft.

Al onze wijkverpleegkundige zijn gespecialiseerd in thuiszorg.THUISZORG IN HET WESTLAND OP MAAT

Wij streven naar thuiszorg op maat. Wij richten ons op ouderen in het Westland en omgeving. Kim’s hart voor de Zorg is een kleine organisatie waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met een vast team te werken. Op deze manier bouwen cliënt en zorgverlener een vertrouwde band op.

We kijken naar uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wij willen onze bijdrage leveren door kwalitatief uitstekende en betrokken zorg te leveren.

Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact op!


Neem contact op!

Heeft u behoefte aan thuiszorg in het Westland? Aarzel dan niet en bel ons om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Schrijf u hieronder in
en ontvang automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Copyright (C) 2024 - Kim's Hart Voor De Zorg KvK: 77032802

Wij zoeken collega’s ♥

Misschien ben jij ook wel opzoek naar ons!?

Kijk snel op onze vacaturepagina
of er een vacature aansluit op jouw wensen.

error: Content is beschermd!